jul 152014
 

Allure of the Seas

Skulle du gjerne vært ombord i verdens største cruiseskip? Da trenger du ikke lenger dra til Karibien, for denne sommeren kommer Allure of the Seas til Europa!

Denne sommeren sender Royal Caribbean sitt skip Allure of the Seas over til Europa for å kjøre flere cruise i middelhavet. Hver søndag legger skipet ut fra Barcelona på en 7-netters seilas som tar passasjerene via Palma Mallorca, Marseilles, Civitavecchia (Roma) til Neapel/Capri.

Musikaler, skøytebane og vannland

Ombord finnes blant annet en miniversjon av Central Park der drøyt 12000 trær og planter lever under åpen himmel. Videre finnes det Broadway-musikaler, to Flowrider surfesimulator, en 82 meter lang zipline samt en skøytebane. Over kanten henger boblebad og for barna finnes det et eget vannland, H2O Zone.

– Det finnes ikke et fartøy som er i nærheten av Allure of the Seas, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby muligheten til å cruise i middelhavet med verdens største cruiseskip. Vi vil vise at Royal er tilbake i Europa med full styrke, sier Andreas Söderqvist, salgssjef for RCL Cruises i Sverige, i en pressemelding.

 

Oasis-klassen sammenlignet med kjente norske størrelser

Oasis-klassen sammenlignet med kjente norske størrelser

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.