26 C
Miami
14.6 C
Barcelona
tirsdag, mars 19, 2024

Verdens største cruiseskip kommer til Europa

Allure of the Seas

Skulle du gjerne vært ombord i verdens største cruiseskip? Da trenger du ikke lenger dra til Karibien, for denne sommeren kommer Allure of the Seas til Europa!

Denne sommeren sender Royal Caribbean sitt skip Allure of the Seas over til Europa for å kjøre flere cruise i middelhavet. Hver søndag legger skipet ut fra Barcelona på en 7-netters seilas som tar passasjerene via Palma Mallorca, Marseilles, Civitavecchia (Roma) til Neapel/Capri.

Musikaler, skøytebane og vannland

Ombord finnes blant annet en miniversjon av Central Park der drøyt 12000 trær og planter lever under åpen himmel. Videre finnes det Broadway-musikaler, to Flowrider surfesimulator, en 82 meter lang zipline samt en skøytebane. Over kanten henger boblebad og for barna finnes det et eget vannland, H2O Zone.

– Det finnes ikke et fartøy som er i nærheten av Allure of the Seas, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby muligheten til å cruise i middelhavet med verdens største cruiseskip. Vi vil vise at Royal er tilbake i Europa med full styrke, sier Andreas Söderqvist, salgssjef for RCL Cruises i Sverige, i en pressemelding.

 

Oasis-klassen sammenlignet med kjente norske størrelser
Oasis-klassen sammenlignet med kjente norske størrelser
Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
24AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler