jul 172015
 

Underveis i konstruksjonen av det nye skipet i Oasis-klassen, Harmony of the Seas, har det kommet en jevn strøm av nyheter om hva vi har i vente. Vi tar her en titt på vannskliene som er annonsert

En tidligere utgave av artikkelen sa at det var snakk om 4 vannsklier. Dette har blitt oppdatert etter nye opplysninger.

Det har tidligere blitt annonsert at Harmony of the Seas skal få 3 vannsklier over Central Park, som vil ta utgangspunkt i dekk 18 og ende opp på dekk 15. Disse har vært kjent som Cyclone, Monsoon og Typhoon. Nå har også Royal Caribbean sluppet nyheten om at det kommer en fjerde sklie, The Abyss. Dette blir, i motsetning til hva vi tidligere har sagt, ikke en vannsklie men en vanlig sklie.

Det er enda ikke kjent hvor den fjerde sklien kommer til å være men det er kjent at det vil være et bratt fall og hele sklien vil være 10 dekk høy. Det spekuleres i at den vil starte bak på dekk 16 ved Flowrider og gå ned til Aqua Theater eller Boardwalk.

(C) Royal Caribbean International

(C) Royal Caribbean International

En av skliene vil ha en stor trakt hvor du blir sendt rundt i sirkel før du sklir videre ned i sluket.

1437058067_Bowl-1024x576

(C) Royal Caribbean International

Utsikten fra toppen av skliene blir utmerket.

1437058073_Launchpad-Overhead-967x1024

(C) Royal Caribbean International

harmony-of-the-seas-slide

(C) Royal Caribbean International

water-slide-right

(C) Royal Caribbean International

 

 

 

Find this content useful? Share it with your friends!

  Ett svar til “Harmony of the Seas får tre vannsklier”

  1. Jeg skal på cruise igjen, det er sikkert, og det frister veldig med Harmony. Ser for meg at ungene kommer til å «bo» i skliene. Satser på cruise som årets ferie i 2017, så fremt jeg ikke vinner på Lotto før den tid.

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.