aug 052015
 

Norwegian Cruise Line annonserer nye spennende og eksotiske reiseruter høsten/vinteren 2016/2017, som bringer verden til gjester som ønsker å utforske nye steder samtidig som de opplever friheten og fleksibiliteten som kun Norwegian Cruise Line byr på.

For de som har gått lei av cruise i Europa og Karibien så er denne ukens annonsering fra NCL gode nyheter. Sesongen 2016/2017 vil få flere nye ruter og destinasjoner samt gjensyn med et par gamle som ikke har vært på programmet i noen år.

Norwegian Cruise Line lanserer nye spennende reiseruter. (C) Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line lanserer nye spennende reiseruter. (C) Norwegian Cruise Line

Asia er et marked i vekst, og NCL vender nå tilbake til Asia med reiseruter fra Istanbul, Dubai, Singapore, Hongkong, Sydney og Auckland. Dette blir en tilbakekomst da NCL ikke har vært i Asia og Australia siden Norwegian Wind 2001/2002.

Asia og Australia

Høsten 2016 vil Norwegian Star lede an i tilbaketuren til Asia, som også inkluderer besøk for første gang til Persiabukten og India. Sommeren 2016 vil fortsatt Norwegian Star vende tilbake til Nord-Europa for seilaser til de baltiske hovedstedene fra København.

Vi har nylig besøkt Norwegian Star nettopp i København.

Etter sin seilas gjennom det vestlige Middelhavet, vil Norwegian Star den 31. oktober 2016 seile fra Istanbul på rederiets første tur til Gulf-regionen gjennom Suezkanalen på en 20-netters reiserute til det østlige Middelhavet og Gulf-regionen, med stopp i Kusadasi (Efesos), Tyrkia; Rhodos, Hellas; overnatting i Haifa, Israel; Port Said, Sharm El Sheikh og Safaga, Egypt; Aqaba, Jordan; Salalah og Muskat, Oman; og en overnatting i Dubai, De forente arabiske emirater.

Bassengområdet på Norwegian Star - Oasis Pool

Bassengområdet på Norwegian Star – Oasis Pool

Den 20. november 2016 vil Norwegian Star seile på en 21-netters tur til Østen fra Dubai, De forente arabiske emirater til Singapore, med rederiets første besøk til India med en overnatting i Mumbai og stopp i Mormugao (Goa), Mangalore og Kochi. Andre anløpshavner er Fujairah og Abu Dhabi, De forente arabiske emirater; Muskat og Khasab, Oman; Colombo, Sri Lanka; Phuket, Thailand; Penang, Langkawi og Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia.

Hele desember 2016 og januar 2017 vil Norwegian Star dra på en rekke 11- og 14-netters seilaser i Sørøst-Asia, med avgang fra henholdsvis Singapore og Hongkong. Norwegian Stars 11-netters reiseruter i Sørøst-Asia seiler fra Singapore den 11. desember 2016 og 5. januar 2017, med stopp i Ko Samui og en overnatting i Laem Chabang (Bangkok), Thailand; Phú My (Ho Chi Minh-byen) og Nha Trang, Vietnam; Sanya og Hongkong, Kina. Gjester som seiler på skipets 14-netters reiserute i Sørøst-Asia fra Hongkong den 22. desember 2016 vil feire høytiden med stopp i Kaohsiung, Taiwan; Ha Long-bukten (Hanoi), Da Nang og Phú My (Ho Chi Minh-byen), Vietnam; Sihanoukville, Kambodsja; en overnatting i Laem Chabang (Bangkok) og et dagsbesøk til Ko Samui, Thailand og Singapore.

Den 16. januar 2017 vil Norwegian Star legge ut på en 21-netters reiserute til Sørøst-Asia og Australia fra Hongkong, Kina til Sydney, Australia. Anløpshavner inkluderer Nha Trang og Phu My (Ho Chi Minh-byen), Vietnam; Laem Chabang (Bangkok), Thailand; Singapore; Bali og Komodo, Indonesia; Darwin, Cairns, Airlie Beach og Brisbane, Australia.

Norwegian Star vil seile på et 12-netters cruise i Australia og New Zealand den 6. februar 2017 fra Sydney, Australia til Auckland, New Zealand. Noen av anløpshavnene for dette eventyret er Melbourne, Sydney og Burnie, Australia og Dunedin, Akaroa, Wellington, Napier og Tauranga, New Zealand. Norwegian Star vil også seile på en spennende 19-netters reiserute i Australia og New Zealand fra Auckland, New Zealand til Singapore med avreise den 18. februar 2017. Anløpshavner inkluderer: Bay of Islands, New Zealand; Sydney, Brisbane, Airlie Beach, Cairns og Darwin, Australia; Komodo og Bali, Indonesia og Port Klang (Kuala Lumpur), Malaysia.

Norwegian Star vil begynne sin reise tilbake til Vesten med en 18-netters seilas i Sørøst-Asia og India fra Singapore til Dubai, med avreise den 9. mars 2017. Anløpshavner inkluderer Port Klang (Kuala Lumpur) og Penang, Malaysia; Phuket, Thailand; Colombo, Sri Lanka; Kochi, Mangalore, Mumbai og Mormugao (Goa), India; Muskat og Khasab, Oman; Fujairah og Abu Dhabi, De forente arabiske emirater.

Avslutningen på hennes sesong i Det fjerne Østen vil være en 20-netters seilas i det østlige Middelhavet og Gulf-regionen fra Dubai, De forente arabiske emirater gjennom Suezkanalen til Venezia, Italia, med avreise 27. mars 2017. Anløpshavnene i denne vestgående seilasen er Fujairah, De forente arabiske emirater; Muskat og Salalah, Oman; Aqaba, Jordan; Safaga og Sharm El Sheikh, Egypt; en overnatting i Haifa, Israel; en stopp i Heraklion, Kreta, Hellas; Dubrovnik, Kroatia; og til slutt en overnatting i Venezia, Italia.

Middelhavet

Norwegian Epic vil fortsatt tilbringe sommeren i middelhavet men returnerer om høsten til Port Canaveral, Florida for 3-, 4-, og 7-netters reiseruter i østlige og vestlige Karibien. Norwegian Spirit vil erstatte Norwegian Epic som rederiets europeiske skip året rundt, mens Norwegian Star vil seile på Middelhavet og i vestlige Europa høsten 2016 på vei til Det fjerne Østen. Totalt vil det være 4 skip i Middelhavet.

Norwegian Epic

Norwegian Epic

Norwegian Spirit vil tilby en rekke 7-, 10- og 11-netters seilaser i østlige og vestlige Middelhavet fra november 2016 til mai 2017, med avreise fra Barcelona, Venezia og Istanbul, som er den første gangen på mange år at Norwegian tilbyr muligheten til å gå om bord et skip i den tyrkiske byen. Anløpshavnene vil variere etter lengden på seilasen, men inkluderer Zadar, Kroatia; Heraklion, Kreta; Piraeus (Aten) og Rhodos, Hellas; Kusadasi (Efesos), Tyrkia; Napoli (Pompeii); Livorno (Firenze/Pisa); Palermo, Sicilia og Civitavecchia (Roma), Italia; Monte Carlo, Monaco; Palma, Mallorca og Valencia, Spania; Marseilles, Frankrike og Valletta, Malta.

Husk at du som nordmann trenger visum for å besøke Tyrkia, dette gjelder også som cruisepassasjer.

Panamakanalen

I tillegg til Norwegians tidligere planlagte reiseruter i Panamakanalen med to 14-netters cruise i februar 2016, har rederiet lagt til to nye 14-netters seilaser i Panamakanalen fra Los Angeles og Miami på Norwegian Jewel henholdsvis 5. og 19. februar 2017. De speilede reiserutene inkluderer anløpshavner som Cartagena, Colombia; Puntarenas, Costa Rica; Corinto, Nicaragua; Puerto Quetzal, Guatemala; Acapulco og Cabo San Lucas, Mexico; og vil også inkludere en helt unik dagstur gjennom den vidunderlige Panamakanalen.

Norwegian Jewel

Norwegian Jewel

Sør-Amerika

Norwegian Sun returnere til Sør-Amerika for vintersesongen 2016 og 2017. I denne sesongen vil Norwegian tilby en rekke seilaser gjennom Sør-Amerika, med avreise fra hjemmehavnen Rio de Janeiro, Brasil samt Valparaiso (Santiago de Chile), Chile og Buenos Aires, Argentina.

Norwegian Sun i Tortola

Norwegian Sun i Tortola

Gjestene vil oppleve både små og store eventyr med en Sør-Amerika-seilas om bord Norwegian Sun. Norwegian vil tilby 10-netters reiseruter i Sør-Amerika, med avreise fra Buenos Aires, Argentina og Rio de Janeiro, Brasil i desember 2016 samt februar og mars 2017, hvor gjestene kan omgi seg med den livlige søramerikanske kulturen, med anløpshavner som inkluderer en overnatting på utvalgte seilaser i Buenos Aires, Argentina; stopp i Montevideo og Punta del Este, Uruguay og Santos (São Paolo), Ilha Grande og Búzios, Brasil, med en overnatting i Rio de Janeiro.

Kart over reiserutene

Nedenfor ser du kart som viser de nye rutene.


Dette er bare et lite utvalg av nyhetene som Norwegian Cruise Line har lansert. For en fullstendig oversikt kontakt ditt reisebyrå.

 

Find this content useful? Share it with your friends!

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.