okt 122015
 

Liberty of the Seas, som til vanlig seiler ut fra Texas, tar på nyåret en velfortjent ferie og kommer tilbake i oppusset drakt.

Etter en måned i tørrdokk kommer Liberty of the Seas ut 7. februar 2016 med en real makeover! Under oppussingen vil Liberty motta en overhaling rund baut som er Texas verdig, med en lang rekke Royal Caribbean-favoritter.

Perfect storm, inkludert Tidal Wave, på Liberty of the Seas

Perfect storm, inkludert Tidal Wave, på Liberty of the Seas

Spesielt barnefamilier vil sette pris på den nye actionfyllte vannparken med den bratte sklien som sender badegjestene oppover en vertikal vegg for et øyeblikk med vektløshet, eller race-skliene Cyclone og Typhoon, lokalisert bak på skipet ved Flowrider.

Tidal Wave, på Liberty of the Seas

Tidal Wave, på Liberty of the Seas

For de minste cruisegjestene kommer det også et nytt lekeområde ved navn Splashaway Bay, et voksenfritt interaktivt vannland med vannkanoner, geysirer og mye mer.

Splashaway Bay ombord på Liberty of the Seas

Splashaway Bay ombord på Liberty of the Seas

Mat ombord

Gjester kan også se frem til et utvidet utvalg av spennende mat, inkludert moderne meksikansk mat hos Sabor med autentiske meksikanske retter som Oaxacan Ceviche of Red Snapper eller Spicy chicken Flautas. Eller hva med guacamole og salsa, tilberedt direkte ved bordet?

Har du vært ombord på Oasis, Allure eller søsterskipet til Liberty, Freedom, kan det være du kjenner igjen nyheten Giovanni’s Table, som nå også blir å finne på Liberty. En italienske trattoria med klassisk italiensk mat.

Hvis du elsker klassiske cocktails så vil du også elske R Bar, en ny bar ombord med 1960-vibber. Dekoren og signatur-drinkene vil sette deg i den rette stemningen.

Flere lugarer

I sammenheng med oppussingen kommer det også 26 nye lugarer med panoramautsikt, med vinduer som går fra gulv til tak, samt 53 andre lugarer.

Hva vi tenker

Flere lugarer må nødvendigvis gå på bekostning av noe annet men det er ikke kjent hva som må ofres for å gi plass til disse lugarene. Tidligere ombygninger, som vi så på Explorer of the Seas, tilsier at dette ikke bør telle negativt.

Vi er også veldig spent på den meksikanske maten! Og selv om vår smak er litt nyere cocktails så kan det bli spennende med en tur innom R Bar. Så fremt Giovanni’s table har en god tiramisu så vil du nok finne oss der også.

Liberty of the Seas vil seile 7-netters vestre karibien hver søndag ut fra Galveston. Det veksler litt på hvilke havner hun besøker men noen av alternativene er Roatan, Belize City, Cozumel, Puerto Costa Maya, Falmouth og George Town.

Find this content useful? Share it with your friends!

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.