feb 242015
 

Etter flere måneders hemmelighold ble det nylig sluppet noen detaljer om det tredje skipet i Oasis-klassen

Royal Caribbean har nå annonsert at det nyeste skipet skal hete Harmony of the Seas. Dette var et av navnene som tidligere har blitt varemerkebeskyttet. Det var også ventet at det kunne komme en overraskelse, og det gjorde det. Dette skipet blir faktisk det første av Royal Caribbean sine skip med vannsklie!

3D-render av vannskliene på Harmony of the Seas

3D-render av vannskliene på Harmony of the Seas

Det er heller ikke bare én vannsklie det er snakk om, men tre!

Detaljer om vannskliene er foreløpig ikke kjent, annet enn illustrasjoner sluppet på sosiale medier. Det vi kan observere fra tegningen er at skliene vil være i nærheten av central park. En av skliene ser også ut til å ha et gjennomsiktig parti som går over central park.

Verdens største

De to andre skipene i Oasis-klassen er fra før av kjent som verdens største cruise-skip, hvor Allure er så vidt større enn sin eldre søster Oasis. Harmony vil igjen bli enda litt større, hele 2 meter lenger og 5 meter bredere.

3D-render av Harmony of the Seas

3D-render av Harmony of the Seas

Av andre nyheter som er verdt å nevne er at RFID-armbånd som vi nylig kjenner fra Quantum of the Seas også blir å finne her, i tillegg til «smart ship»-løsningene. Det er også annonsert at det blir en Bionic bar, med robot-bartendere. Det er fortsatt uvisst om disse mottar tips.

Nye lugarer

For de som reiser alene på cruise er det en spesielt en av nyhetene som er av interesse, og det er solo-lugarene. Disse små studio-lugarene er ment for 1 person og gjør det mulig å reise alene uten å betale så mye i enkeltmanns-tillegg. Det blir også innerlugarer med virtuell balkong, en nyvinning fra Quantum-klassen.

Spisesteder

Harmony of the Seas kommer også med endringer på restaurant-siden. Det blir en sushi-restaurant, en moderne meksikansk restaurant og et helt nytt konsept, Wonderland Imaginative Cuisine som lover å ta med sansene på en kulinarisk oppdagelsesferd.

Harmony of the Seas forventes ferdig våren 2016. Det er foreløpig ikke annonsert hvor skipet vil gå i rute.

Et fjerde skip i Oasis-klassen, foreløpig ikke navngitt, er også under konstruksjon.

Find this content useful? Share it with your friends!

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.