31 C
Miami
23.3 C
Barcelona
torsdag, september 19, 2024

Norwegian Encore oppgraderes

I november skal skipet tilbringe to uker i tørrdokk. Når det 333 meter lange skipet er tilbake på havet, er det med barnefritt loungeområde, restaurantutvidelser, en omfattende suiteoppgradering, samt 24 nye balkongkabiner

Skipet Norwegian Encore ble lansert i 2019, og vi var med ombord på en av de første seilasene. Nå, 5 år senere, skal skipet inn for å få en oppgradering.

Det er på ingen måte uvanlig at et skip går inn på service med noen års mellomrom, hvor man fikser på noen småting som slitte tepper eller interiør, men det knytter seg alltid noe spenning til om skip får større oppgraderinger som del av denne servicen. Nå har vi fått bekreftet at Norwegian Encore skal få flere oppgraderinger i perioden 18. november til 2. desember 2024.

Spice H2O

Blandt forbedringene er et nytt loungeområde – Spice H2O – til gjester som ønsker en barnefri ferie. Her finnes spabad, kaldtvannsbasseng, store solsenger og en cocktailbar. Loungeområdet er designet av Studio Dado og vil være en kombinasjon av gjestenes favorittfasiliteter fra Spice H2O på Breakaway Plus-skip, og Infinity Beach, som finnes ombord på de nyeste Prima Class-skipene.

Da vi testet Norwegian Escape for snart 10 år siden var Spice H2O noe vi så på som et stort pluss.

Spice H2O erstatter det som tidligere var Laser Tag bak på dekk 18.

Det kommer også en ny bar som serverer forfriskende cocktails

Nye suiter og lugarer

Som følge av stigende etterspørsel av tre-roms suiter vil Premier Owner’s Suites med balkong i skipets private suiteavdeling, The Haven by Norwegian®, bli redesignet, så de fremover vil tilby tre soverom. Suitene vil i tillegg ha tre og et halvt bad, en nyrenovert stue, samt en ny, separat spisestue. 

Private Owner’s Suite , The Haven – soverom

En trend vi har hørt mye om de senere årene er nettopp generasjonsreiser, hvor man reiser besteforeldre, barn og barnebarn sammen – eller at man reiser med voksne barn – så tre soverom vil nok bli godt mottatt av denne kundegruppen.

Private Owner’s Suite , The Haven – stue

De gamle suitene som blir bygget om er på ca 135 kvm, så her snakker vi om virkelig god plass for en stor familie.

Premier Owner’s Suites med balkong – spisestue

I likhet med renoveringen av Norwegian Joy tidligere i år, vil Norwegian Encore forlate tørrdokken med ytterligere 24 nye balkongkabiner og to klubbalkongkabiner, som gjøres mulig ved å omgjøre deler av skipets Observation Lounge.

Våre gjesters ønsker og behov står i sentrum av enhver beslutning vi treffer, og ved å forbedre Norwegian Encore med flere av de opplevelser gjestene verdsetter, viser vi vårt fokus på akkurat dette

Fra mer plass til at voksne kan slappe av, til flere muligheter for å nyte deres yndlingsspisesteder, samt myer mer, er vi dedikerte i å tilby våre gjester en forbedret opplevelse ombord, som en del av deres drømmeferie. 

David J. Herrera, President for Norwegian Cruise Line

Restauranter

To av de mest populære restaurantene ombord, det prisbelønnede Cagney’s Steakhouse og den japanske hibachi-style-restauranten Teppanyaki, utvides og får enda større kapasitet. I tillegg vil sjømatrestauranten Ocean Blue bli omgjort til gjestestefavoritten Palomar, som serverer utsøkte middelhavsretter av fisk og skalldyr.

Nedenfor ser dere et eksempel på menyen til Palomar, hentet fra Norwegian Prima

Når Norwegian Encore forlater tørrdokken 2. desember 2024, påbegynnes et 12-dages transatlantisk seilas fra Southampton til Miami, hvor hun deretter seiler 7-dages cruise i karibien

Sommeren 2025 legger det nyrenoverte skipet ut på 7-dagers cruise til Alaska fra Seattle, hvor gjestene kan oppleve både frodige landskap og vilt dyreliv.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler