Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en liten by en kort kjøretur nord for <a href=»/destinasjon/usa/florida/miami»>Miami</a>. I likhet med Miami så går det et stort antall cruise ut fra den lokale havnen, Port Everglades.

Hovedgaten, Las Olas Boulevard, er en lang gate som strekker seg fra vest mot øst. Her er det mange små butikker og restauranter.

Transport

Flyplass

Fort Lauderdale har en egen flyplass, Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL), som er populær blandt lavkost-flyselskap. Fra flyplassen er det kort avstand til cruiseterminalen.

Taxi

Taxi er generelt billig, og en taxi fra flyplassen til cruiseterminalen koster ca 100-150 kr. Regn med å betale opptil 200 kr fra Fort Lauderdale sentrum til cruiseterminalen / flyplassen.

Leiebil

Det er ingen leiebil-stasjon på cruiseterminalen men det er mulig å leie og levere leiebil på flyplassen. Enkelte utleieselskap har gratis shuttlebuss til cruiseterminalen.

Shuttle

Flere hotell i Fort Lauderdale har gratis shuttle-tjeneste som frakter gjester til cruiseterminalen.

Overnatting

Det er flere hotell i Fort Lauderdale-området i alle prisklasser. Vær obs på at prisene kan være litt høye i høysesongen eller hvis det foregår store messer. Det anbefale å booke hotell i god tid. Hvis du har lyst på luksus til en litt billigere penge kan du forsøke http://www.lastminuetravel.com/. De tilbyr hotell til en lavere pris mot at du ikke får vite hotellnavnet før etter at du har booket.

Hvis du er på jakt etter et rolig hotell i Las Olas Boulevard kan vi anbefale Riverside Hotel. Den ligger i vestre del av gaten og er under 100 meter fra The Cheesecake Factory.

Mange turister velger å bo litt øst for Fort Lauderdale, på Fort Lauderdale Beach, hvor hotellene ligger på rekke og rad. Her kan det være litt mer livlig, så sjekk hotellets plassering på google maps.