jul 162014
 

Det er noen valg man må ta både før og etter man bestiller et cruise. Et av de er hva slags lugar man skal velge. Vi gir deg tipsene!

Innvendig? Utvendig? Vindu? Balkong? Suite?

Det er ikke lett å veie opp pris mot nytte, og det er lett å tenke at det billigste er like greit for man skal jo ikke tilbringe så mye tid på lugaren uansett?

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvor mye man prioriterer lugaren, men vi anbefaler å gå for minst en utvendig balkong.

Utsikten

Du får en mye bedre utsikt med utvendig balkong.

Solnedgang fra utvendig balkong

Solnedgang fra utvendig balkong

Frokosten

De fleste rederier tilbyr gratis roomservice, og hva er vel bedre da enn å kunne nyte frokosten på egen balkong?

Frokost på utvendig balkong

Frokost på utvendig balkong

Avslappning

Du kommer til å tilbringe mer tid på lugaren enn du tror, og det er mer avslappende med en balkong enn en vegg. Hvis du ville spare mest mulig penger så hadde du vel dratt på danskebåten istedenfor?

 

  Ett svar til “Hva slags lugar skal jeg velge?”

  1. Vi reiste to voksne og to barn (tvillinger på 9 år) og hadde vanlig lugar med balkong. Utrolig deilig å kunne åpne balkongdøra for å lufte, føler seg mindre klaustrofobisk, sitte ute når barna har lagt seg. Neste gang vi reiser skal vi velge to utvendige lugarer med dør mellom lugarene. Så kan barna ha egen lugar.
    Gikk veldig greit med fire på lugaren, og man har en room attendant som rer opp og ned sovesofaen for deg (når du kommer tilbake fra frokost er det ryddet bort, og når man kommer tilbake fra middag (spiste kl 20.30) så var det plutselig en seng igjen). Så det er ikke et «must» med to lugarer, bare veldig deilig. Og enklere mtp plass til kofferter, klær, voksentid osv.
    Vi reiste med et par som hadde med seg to gutter på +/- 20, de hadde to lugarer med dør mellom. Veldig praktisk.

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.