26.1 C
Miami
22.2 C
Barcelona
mandag, oktober 2, 2023

Hva slags lugar skal jeg velge?

Det er noen valg man må ta både før og etter man bestiller et cruise. Et av de er hva slags lugar man skal velge. Vi gir deg tipsene!

Innvendig? Utvendig? Vindu? Balkong? Suite?

Det er ikke lett å veie opp pris mot nytte, og det er lett å tenke at det billigste er like greit for man skal jo ikke tilbringe så mye tid på lugaren uansett?

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt hvor mye man prioriterer lugaren, men vi anbefaler å gå for minst en utvendig balkong.

Utsikten

Du får en mye bedre utsikt med utvendig balkong.

Solnedgang fra utvendig balkong
Solnedgang fra utvendig balkong

Frokosten

De fleste rederier tilbyr gratis roomservice, og hva er vel bedre da enn å kunne nyte frokosten på egen balkong?

Frokost på utvendig balkong
Frokost på utvendig balkong

Avslappning

Du kommer til å tilbringe mer tid på lugaren enn du tror, og det er mer avslappende med en balkong enn en vegg. Hvis du ville spare mest mulig penger så hadde du vel dratt på danskebåten istedenfor?

 

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

1 kommentar

  1. Vi reiste to voksne og to barn (tvillinger på 9 år) og hadde vanlig lugar med balkong. Utrolig deilig å kunne åpne balkongdøra for å lufte, føler seg mindre klaustrofobisk, sitte ute når barna har lagt seg. Neste gang vi reiser skal vi velge to utvendige lugarer med dør mellom lugarene. Så kan barna ha egen lugar.
    Gikk veldig greit med fire på lugaren, og man har en room attendant som rer opp og ned sovesofaen for deg (når du kommer tilbake fra frokost er det ryddet bort, og når man kommer tilbake fra middag (spiste kl 20.30) så var det plutselig en seng igjen). Så det er ikke et «must» med to lugarer, bare veldig deilig. Og enklere mtp plass til kofferter, klær, voksentid osv.
    Vi reiste med et par som hadde med seg to gutter på +/- 20, de hadde to lugarer med dør mellom. Veldig praktisk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
24AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler