apr 102015
 

Det nye superskipet til NCL, Norwegian Escape, forventes å gå i trafikk i november 2015 og det er mange gode grunner til å gi dette skipet et besøk. Nedenfor er noen av grunnene til at vi ser frem til dette skipet.

Snørommet

Snow Room på Norwegian Escape

Snow Room på Norwegian Escape

La oss være ærlig, vi trenger ingen påminnelse om hvorfor vi drar på cruise når det er minusgrader her hjemme. Men hvis vi er på cruise og i et svakt øyeblikk tenker «hmm, dette er jo litt dyrt» så setter vi pris på muligheten til å dra innom snørommet. Bonus: Når man snakker med medpassasjerer fra varmere strøk kan de relatere bedre til hvor kaldt vi har det med minusgrader. Snow Room vil være en del av spa-området og holder rundt -5 grader.

Klatreområdet

1860_ropessports_ropescourse2_010715

Mens NCL tidligere har hatt klatretau over 2 etasjer har de nå økt til vanvittige 3 etasjer som spenner seg over hele skipets bredde. Det blir zip-line, balansebjelker og mulighet til å få vind i håret og en god utsikt.

Den nye gastropuben

Food Republic, gastropub på Norwegian Escape

Food Republic, gastropub på Norwegian Escape

Pubmat på en ny måte, og i tillegg et spesialbrygget øl, får man servert på Food Republic.

Tapas

Pincho Tapas Bar på Norwegian Escape

Pincho Tapas Bar på Norwegian Escape

Når man først snakker om mat så kommer vi ikke unna den nye tapas-restauranten Pincho Tapas Bar, ledet av kjendiskokk Jose Garces (Iron Chef).

Badelandet

Hovedbassenget og badeland på Norwegian Escape

Hovedbassenget og badeland på Norwegian Escape

Etter avkjøling, klatring og spising frister det med en liten dukkert. Så hvorfor ikke ta turen innom The Aqua Park for en av de mange vannskliene, boblebadene eller bassengene.

Norwegian Escape bygges nå hos Meyer Werft i Tyskland. Fra 14. november 2015 vil hun seile ukelange cruise fra Miami til østre karibien.

Find this content useful? Share it with your friends!

  Ett svar til “Hva vi gleder oss til på Norwegian Escape”

  1. […] har tidligere sagt hvorfor vi gleder oss til Norwegian Escape men her er et sammendrag av hva som er […]

 Legg igjen et svar

Du kan bruke disse HTML taggene og tegnene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.