26.8 C
Miami
15.3 C
Barcelona
lørdag, mars 2, 2024

Hva vi gleder oss til på Norwegian Escape

Det nye superskipet til NCL, Norwegian Escape, forventes å gå i trafikk i november 2015 og det er mange gode grunner til å gi dette skipet et besøk. Nedenfor er noen av grunnene til at vi ser frem til dette skipet.

Snørommet

Snow Room på Norwegian Escape
Snow Room på Norwegian Escape

La oss være ærlig, vi trenger ingen påminnelse om hvorfor vi drar på cruise når det er minusgrader her hjemme. Men hvis vi er på cruise og i et svakt øyeblikk tenker «hmm, dette er jo litt dyrt» så setter vi pris på muligheten til å dra innom snørommet. Bonus: Når man snakker med medpassasjerer fra varmere strøk kan de relatere bedre til hvor kaldt vi har det med minusgrader. Snow Room vil være en del av spa-området og holder rundt -5 grader.

Klatreområdet

1860_ropessports_ropescourse2_010715

Mens NCL tidligere har hatt klatretau over 2 etasjer har de nå økt til vanvittige 3 etasjer som spenner seg over hele skipets bredde. Det blir zip-line, balansebjelker og mulighet til å få vind i håret og en god utsikt.

Den nye gastropuben

Food Republic, gastropub på Norwegian Escape
Food Republic, gastropub på Norwegian Escape

Pubmat på en ny måte, og i tillegg et spesialbrygget øl, får man servert på Food Republic.

Tapas

Pincho Tapas Bar på Norwegian Escape
Pincho Tapas Bar på Norwegian Escape

Når man først snakker om mat så kommer vi ikke unna den nye tapas-restauranten Pincho Tapas Bar, ledet av kjendiskokk Jose Garces (Iron Chef).

Badelandet

Hovedbassenget og badeland på Norwegian Escape
Hovedbassenget og badeland på Norwegian Escape

Etter avkjøling, klatring og spising frister det med en liten dukkert. Så hvorfor ikke ta turen innom The Aqua Park for en av de mange vannskliene, boblebadene eller bassengene.

Norwegian Escape bygges nå hos Meyer Werft i Tyskland. Fra 14. november 2015 vil hun seile ukelange cruise fra Miami til østre karibien.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

1 kommentar

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
24AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler