26 C
Miami
17.6 C
Barcelona
torsdag, oktober 31, 2024

Helt nye kulinariske opplevelser på Norwegian Aqua

Norwegian Cruise Line lanserer sin første upscale Thai-restaurant Sukhothai, et dedikert plantebasert spisested Planterie, og nye Swirl Wine Bar.

Norwegian Cruise Line (NCL) har annonsert nye kulinariske opplevelser på deres neste skip, Norwegian Aqua, som skal seile i 2025. Skipet vil inneholde tre helt nye spisesteder, inkludert NCLs første thailandske spesialrestaurant kalt Sukhothai, en eksklusiv vinbar kalt Swirl Wine Bar og et dedikert spisested med plantebasert meny kalt Planterie. Disse nye tilbudene vil bli supplert med gjestefavoritter fra tidligere cruise.

NCL er opptatt av å levere den ultimate ferieopplevelsen, og de ønsker å tilby variert mat og drikke til sine gjester. David J. Herrera, president i NCL, understreker viktigheten av å oppdage nye smaker og matopplevelser, spesielt når man deler ferien med de man er glad i. Han forteller at de utvider sitt mat- og drikkeprogram, og ser frem til å bringe nye konsepter til liv på Norwegian Aqua.

Sukhothai vil være NCLs første thailandske spesialrestaurant, og vil servere autentiske og tradisjonelle retter med kreative og dynamiske smaker. Gjestene kan se frem til en eklektisk meny med retter som Thai Cashew Chicken, Salt and Pepper Prawns og Thai Green Curry. Swirl Wine Bar vil være en eksklusiv vinbar med et bredt utvalg av viner fra forskjellige regioner rundt om i verden. Planterie blir rederiets første dedikerte spisested for plantebasert mat, og vil tilby en komplett plantebasert meny med deilige og sunne retter.

Norwegian Aqua er NCLs neste evolusjon og første skip i den utvidede Prima Plus-klassen. Skipet vil tilby en moderne og luksuriøs cruiseopplevelse med et bredt utvalg av mat- og drikkeopplevelser. NCL fortsetter å fokusere på å levere varierte tilbud og verdifull service for å gi gjestene den beste ferieopplevelsen. Dette inkluderer ikke bare kulinariske opplevelser, men også underholdning, aktiviteter og komfortable lugarer. Norwegian Aqua vil bli lansert i april 2025, og gir cruiseturister muligheten til å oppleve spennende nye kulinariske opplevelser mens de utforsker verdens vakreste destinasjoner til sjøs.

Vi kommer mer mer informasjon om Norwegian Aqua på et senere tidspunkt.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
26AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler