30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Konstruksjonen av første Royal Beach Club er i gang

Royal Caribbean International og Bahamas markerte i dag starten på et nytt eventyr da cruiserederiet tok første spadetak på Royal Beach Club Paradise Island, den 68 mål store strandopplevelsen på Paradise Island i Nassau på Bahamas. Byggestarten ble feiret på stedet, der Royal Caribbean Group President og CEO Jason Liberty og Royal Caribbean International President og CEO Michael Bayley fikk selskap av Bahamas’ statsminister Philip Davis og visestatsminister Isaac Chester Cooper for å feire den store milepælen.

Royal Caribbean og Bahamas la ned fundamentet for den nye strandklubben i Nassau

Den første av Royal Beach Club Collection vil ta form i løpet av de kommende månedene før åpningen i 2025, og i hjertet av opplevelsen vil være øynasjonen Bahamas. Fra beliggenheten – en av øyas mest idylliske strender – til den bahamanske maten, kulturen og ansatte, til et unikt patnerskap mellom offentlig og privat, der bahamanere vil eie opptil 49 % av aksjene, kombinerer den helt nye strandklubben skjønnheten og ånden på Bahamas med Royal Caribbeans signaturinnslag på tvers av opplevelsen, servicen og designet.

«Med signeringen av denne avtalen om utviklingen av Royal Beach Club Paradise Island går vi i gang med dette prosjektet for å styrke turistproduktet vårt ytterligere. Ved å signere dagens avtale legger vi til enda en opplevelse i verdensklasse til turisttilbudet vårt. Og enda viktigere er det at vi tar et dristig skritt i retning av å gi bahamanerne større innflytelse i turistnæringen», sier Philip Davis, Bahamas’ statsminister.

Ferierende vil bli ønsket velkommen til den ultimate stranddagen på Royal Beach Club Paradise Island, med den livlige og sjarmerende lokale arkitekturen som er utformet av et lokalt bahamansk arkitektfirma, og den enestående utsikten over Bahamas’ berømte turkise vann og hvite sandstrender. Flere detaljer vil bli avslørt i løpet av de kommende månedene, og det som er i vente, spenner fra tre fantastiske bassenger med swim-up-barer til private hytter, fire steder i øy-stil for en rask matbit og lokal mat, og opplevelser med lokale håndverkere og livemusikk.

«Dagens første spadetak markerer ikke bare begynnelsen på byggeprosessen, men symboliserer partnerskap, fremdrift og fortsatt økonomisk utvikling for så mange bahamanske entreprenører og hele lokalsamfunnet», sier Jason Liberty, president og administrerende direktør i Royal Caribbean Group. «Vi er takknemlige overfor partnerne våre for deres støtte, spesielt Bahamas’ regjering, som står sammen med oss her i dag for å feire det som kommer til å skje.»

Lokale bedrifter og entreprenører vil også stå for deler av byggingen og opplevelsen, noe som vil generere hundrevis av arbeidsplasser på kort og lang sikt. Hittil har bahamanere deltatt i workshops for å utvikle autentiske lokale retter, musikk, underholdning, sport og aktiviteter samt designideer som gjenspeiler den ekte bahamanske ånden og stilen.

«Når vi nå tar første spadetak på Royal Beach Club Paradise Island, feirer vi sammen med myndighetene og befolkningen på Bahamas hva partnerskap og innovasjon kan utrette. Dette blir enda en grunn til å oppleve en destinasjon som vi har besøkt helt siden Royal Caribbean ble etablert for mer enn 50 år siden,» sier Michael Bayley, president og CEO i Royal Caribbean International. «Øyas skjønnhet og sjarm er grunnen til at vi valgte å lansere Royal Beach Club Collection i Nassau, og med samarbeid og støtte fra lokale entreprenører og lokalsamfunnet vet vi at det vi skaper, vil overgå alt vi hadde forestilt oss.»

Når Royal Beach Club Paradise Island står ferdig, forventes det at den i gjennomsnitt vil kunne ta imot 2000 gjester. Ferierende kommer til strandklubben via en fergetur fra Nassau Cruise Port og tilbake gjennom det historiske sentrum av Nassau, i nærheten av det verdensberømte Straw Market.

Miljøfakta for Royal Beach Club Paradise Island
Økonomiske fakta for Royal Beach Club Paradise Island

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler