29.4 C
Miami
24.1 C
Barcelona
søndag, mai 26, 2024

Oppsummering fra Cruisemessen 2024

Mandag 18. mars var tidenes første cruisemesse i Oslo, og som cruisefantaster var vi selvsagt tilstede

Cruise som ferie er i vinden som aldri før, og reisebyrået cruise.no / Escape Travel arrangerte en cruisemesse i Oslo denne mandagen. Tilstede var det ikke færre enn 18 cruiserederier, inkludert elvecruise – i tillegg til de kyndige reisekonsulentene fra reisebyrået.

I hva jeg best kan beskrive som speed-dating hadde hvert rederi 15 minutter til å presentere seg, og mellom pausene var det stands med brosjyrer og mulighet for å slå av en prat. I tillegg var det mulig å ta seg en matbit eller nyte et godt glass vin og snakke med andre cruise-interesserte.

Hva synes vi?

Cruisemessen var en veldig interessant opplevelse! Du får kanskje ikke en enorm fordypning på en 15 minutters presentasjon, men det er alikevel rom for bli inspirert. Ikke minst var det interessant å se og prate mer om elvecruise – som er noe vi ikke har så mye erfaring med enda. De utsendte fra de forskjellige cruiserederiene var kunnskapsrike og kunne fortelle mye om både eksisterende skip og kommende – for de av oss som alltid synes det er gøy å prøve noe nytt.

Ifølge cruise.no var det 550 deltakere tilstede, og på slutten av kvelden ble det loddet ut flere godbiter til de oppmøtte. Det var også flust med messetilbud med ekstra gode rabatter for de som deltok.

Basert på hvor vellykket det hele virket så ser vi ikke bort i fra at det blir en cruisemesse også i 2025.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
24AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler