24.6 C
Miami
27.3 C
Barcelona
tirsdag, juni 25, 2024

Skipsbesøk: Norwegian Spirit

Tenk deg at du våkner til ny utsikt hver morgen?
Uten at du trenger å pakke ut, pakke ned, forflytte deg, sjekke inn, pakke ut, pakke ned…

Ved å være på et flytende hotell slipper du unna med å pakke ut en gang og ned en gang. I mellomtiden skal du bare nyte.

Nyte god mat, god drikke, fantastisk underholdning, nye opplevelser, nye land, flott utsikt, god service, komfort, avslappende stemning, actionfylte aktiviteter eller rake motsetningen, hvilepuls 24/7 og alt hva du ellers måtte ønske.

NCL sin Norwegian Spirit ble sjøsatt for litt over 20 år siden, så NCL har hatt god tid til å tilpasse skipet kundene sine ønsker og behov. Det samme gjelder besetningen, alltid der for passasjerene med et vennlig smil og en serviceinnstilling man skal lete lenge etter på vanlige hoteller.

Siden oppussingen i 2017 har Norwegian Spirit tilbudt gjestene sine 14 restauranter, 11 barer/lounger, casino, flere boblebad, basseng, badeland, spa og butikker, er det ikke lenge til hun skal på land for en ombygging man knapt har sett maken til.
Hele skipet ribbes ned, for så å bygges opp igjen, med om mulig et enda bedre tilbud til sine gjester.
Ekstrem makeover får en ny betydning når slike skip ligger i tørrdokk.

Noen tenker kanskje «blir man ikke lei av å være på samme båt i en uke?»
Jeg vil påstå at det nesten er umulig å bli lei, så fremt du ikke aktivt går inn for det selv. Kanskje det heller tipper litt andre veien, utvalget av ting man kan gjøre på båten er så stort at man sliter med å velge. Og når man prøver å rekke over mest mulig blir man så sliten at man slukner på solsengen med paraplydrinken i hånden.

Norwegian Spirit rommer rundt 2000 passasjerer og har rundt 900 i besetningen sin. 2000 passasjerer er som innbyggertallet til en medium norsk kommune, men sammenlignet med noen av de andre skipene som tar over 5000 passasjerer er Spirit «liten». Det har også sine fordeler!

Altomcruise takker for en flott omvisning på Norwegian Spirit!

Hva med å bli underholdt av sushikokken som lager maten din?
Utsøkt mat!
Lurer du på hvordan det ser ut for kapteinen og de på broen? Ombord på Spirit kan du komme ned og stå bak kapteinen mens han styrer skuta med stø hånd.
Ute på dekk kan man velge om man bare vil nyte stillheten og utsikten, eller om man vil ta seg en matbit samtidig

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler