30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Pitbull blir Norwegian Escapes gudfar

Norwegian Cruise Line kunngjorde at den internasjonale musikksensasjonen Pitbull vil være gudfaren til rederiets nyeste skip, Norwegian Escape.

1860x688_EscapeGodfather

Mandag den 9. november vil Armando Christian Perez, aka Pitbull, være æresgudfar og hovedartist under Norwegian Escapes dåpsseremoni ved PortMiami. Norwegian Escape vil være det største skipet med hjemmehavn i Miami året rundt, og skilter med en rekke innovative serverings- og underholdningstilbud.

Den maritime verden har en lang tradisjon med å utnevne en gudfar for nye fartøy på havet. Denne æren, som stammer fra 1800-tallet, gis til en person som offisielt døper og gir skipet sitt navn, og forblir i rollen for resten av fartøyets levetid. Pitbull vil være æresgudfaren for Norwegian Escape, og blir en av dåpsseremoniens sentrale figurer sammen med Norwegian Cruise Line Holdings Ltds CEO Frank Del Rio og Norwegians President Andy Stuart. Dette spennende arrangementet vil finne sted mens skipet ligger ved kai i PortMiami på mandag den 9. november, hvor Pitbull vil offisielt døpe skipet under en energisk seremoni på kaien. Utvelgelsen av Pitbull som skipets gudfar forsterker Norwegians utradisjonelle cruisemetode som fokuserer på frihet og fleksibilitet for gjestene.

«Pitbull har vært en utmerket partner og en god venn av Norwegian Cruise Line» sier Andy Stuart, Norwegian Cruise Lines president. «Han er selv fra Miami, og er både et symbol og et bidrag til energien, spenningen og den lokale sjelen som våre skip så stolt symboliserer, og vi er spente på å bygge på forholdet vårt og la ham inneha denne spesielle rollen som gudfar for Norwegian Escape».

Denne nye rollen bygger på superstjernens tidligere forhold med Norwegian, siden den internasjonale plateartisten begeistret publikum under dåpsseremonien for Norwegian Getaway februar 2014, hvor også introduksjonen av hans eget vodkamerke Voli for cruisegjester sto på programmet. Voli er tilgjengelig på tvers av Norwegian-flåten, og flere signaturcocktailer inneholder vodkaen, deriblant Mr. Worldwide og Dale.

Pitbull er godt kjent for de fleste nordmenn som nok drar kjensel på han store hits Timber og Time of Our Lives. Han har også laget filmmusikk til Madagascar-pingvinene og Men in Black 3.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler