30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Skipsbesøk: Navigator of the Seas

Den 30. august besøkte Navigator of the Seas Oslo, og Alt om cruise besøkte Naviator of the Seas.

Navigator of the Seas i Oslo Havn

Navigator et av mange skip som eies av Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) og er den 1. av andre generasjons skip i voyagerklassen til RCCL.

Byggingen av skipet startet i år 2000, og sto ferdig i 2002. Det betyr at det er 16 år siden skipet først ble tatt i bruk, og skal man rekke å få med seg en tur på Navigator må man være rask, for på nyåret 2019 tas den opp fra vannet for total renovering.

Som de andre skipene fra Royal Caribbean finner du mye kunst ombord
Det er ikke langt å gå for forfriskninger. Solstoler er det også mange av

Selv om det ikke er noe å utsette på dagens inventar, så merker man allikevel at stilen har forandret seg med tiden. Med nye skip som lanseres stadig vekk er det viktig å holde seg oppdatert på alle områder hvis man skal være konkurransedyktig. For det finnes mange flotte cruisebåter der ute.

Navigator har én flowrider

Jeg føler meg ganske sikker på at Navigator ikke blir til å kjenne igjen etter en måned på land. For selv om det i dag finnes både basseng, surfebasseng, boblebad, skøytebane, klatrevegg, minigolf, basketballbane og veldig mye mer, så skal den gjøres om slik at den blir mer moderne av utseende, samt få enda flere aktivitetstilbud som kan friste både store og små.

Foran på dekk 11 finner du Solarium med et eget basseng for voksne

Noe av det man kan glede seg til er det RCCL kaller for SKY PAD. Dette er rett og slett en kjempestor «iglo» med tre trampoliner inni, hvor man kan hoppe mens man har VR briller på seg. Det kommer også en egen klartrevegg beregnet på de som er for små til dagens klatrevegg. I tillegg blir det selvfølgelig en rekke andre oppgraderinger man vil kunne glede seg over. Hvis man tar en titt på RCCL sine websider kan man se på Mariner of the Seas som også er i voyagerklassen, det ble sjøsatt i 2003 første gang, men har nylig fått gjennomgått tryllestaven. Navigator vil bli ganske lik sin yngre søster Mariner etter oppussingen i januar/februar 2019.

Når man først skriver om Navigator er det umulig å ikke nevne øyen CocoCay i Bahamas. Dette er RCCL sin private øy, hvor de investerer $200 millioner for å lage en park man aldri har sett maken til. Hva med en dag på i en vannpark du aldri vil glemme? Eller kanskje du heller vi stå på SUP (Stand Up Paddleboard) eller kjøre vannscooter? Eller vil du slappe av i en eksklusiv bungalow eller på Chill Island? Konseptet heter Perfect Day – og jeg er overbevist om at dette vil bli en meget ettertraktet destinasjon for familier både med og uten barn, uavhengig av barnas alder. Her er det noe for alle!

Da var jeg var yngre sto cruise i Karibbien på listen over ting jeg hadde lyst til å oppleve, når man har «been there, done that» så vil vi bare ha mer. Og på listen min nå står: CocoCay! Jeg gleder meg som en unge!

Som på alle skip har Navigator of the Seas en handlegate, Royal Promenade

Når Navigator blir ferdig pusset opp vil den seile både kortere og lengre turer rundt Bahamas for å besøke CocoCay. Hva med å bare blir med en 4 dagerstur ut fra Florida hvis du allikevel er i området? Jeg vet jeg skal! De har deler av øyen ferdig i mai 2019, men vil du ha med deg alt bør du venter til desember 2019.

Passer cruise for meg, eller for oss som familie tenker du kanskje?

Barneklubber på plass for barn i alle aldre

Jeg vil påstå at cruise passe for alle som liker sol, varme, følelsen av luksus, god mat, god drikke, liker å gå på show, liker å slappe av, liker å bade, liker å slikke sol, liker å ha mye å velge i, men allikevel har mulighet til å velge bort alt annet enn avslapping. Cruise er ikke bare for pensjonister med lilla hår og sokker i sandalene. Som småbarnsmor opplevde jeg cruise som den mest behagelige form for ferie jeg noen gang har hatt. Med din egen roomattendant som passer på lugaren til deg og din familie så føles det ut som du har din personlige butler. Endelig kan selv mor nyte paraplydrinken, med eller uten alkohol.

Ship’o’hoi!

Dette er en gjesteartikkel fra Lina. Lina ble cruisegal etter et cruise med Allure of the Seas i vestre karibien og bidrar nå med stoff til Alt om cruise

Flere bilder

Vil du sitte i en behagelig stol og se utover havet, eller i dette tilfellet Akershus festning? Utsikten er det ingenting å si på
Hovedspisesalen heter Sapphire og går over 3 dekk
Hvis du liker gambling finner du Casino Royale på dekk 4
Eksempel på mat ombord
Eksempel på mat ombord
Eksempel på mat ombord
Eksempel på mat ombord

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler