24.6 C
Miami
27.3 C
Barcelona
tirsdag, juni 25, 2024

AIDA bygger ut Starlink og lanserer nye internett-pakker

AIDA-flåten vil være fullt utrustet med Starlink i løpet av oktober 2023 – her er de nye internett-pakkene

I løpet av oktober vil samtlige skip fra AIDA være utrustet med satelitt-internett fra SpaceX. Dette vil gi AIDA muligheten til å tilby den beste Wi-Fi-opplevelsen ombord før årsslutt. Ved å booke en internett-pakke kan AIDA-reisende spare på dyre roaming-kostnader til sjøs og velge blandt 4 forskjellige priser som lar de surfe på internett med en ubegrenset datamengde til en fast pris.

AIDA tilbyr 4 forskjellige internett-pakker med Starlink

De fire pakkene, Onboard Chat, Social Media Flat, Internet Flat og Premium Internet Flat bygger på hverandre og dekker hele spekteret av kommunikasjonsbehov – fra chat ombord mellom medreisende til prioritert høyhastighets bredbånd via VPN. Med alle pakkene er det like enkelt å dele bilder og video som hjemme med en LTE-forbindelse, takket være den høye båndbredden.

Frank Bönsch, visepresident for Guest Commerce, er fornøyd med at hans team kan «vri om bryteren» for det nye tilbudet i høst. «Vi vil at våre gjester og ansatte skal føle seg hjemme ombord på våre AIDA-skip. Samarbeidet med Starlink er et viktig steg i riktig retning. Om man chatter, deler eller arbeider – med det nye enkle tilbudet er folk garantert å finne riktig pakke for dem.»

Ved å forhåndsbooke på myAIDA vil gjester nå spare 20% på internett-pakken for hele cruiset. Pakkene Social Media Flat og Onboard Chat gjelder for hele reisen. Pakkene Internet Flat og Premium Internet Flat kan også bookes på dagsbasis ombord. Vår besetning nyter også godt av den beste Wi-Fi-opplevelsen ombord. For dem, tilgang til sosiale medier vil fortsatt være gratis, og lar de ha ubegrenset kontakt med sine kjære hjemme.

Onboard Chat vil være tilgjengelig i AIDA-appen i høst. Dette lavpristilbudet tillater kommunikasjon med en gruppe eller enkelt-medreisende. De nye pakkene er tilgjengelig for booking fra 10. august 2023, for cruise som begynner i oktober.

Mer informasjon om pakkene finnes på https://www.aida.de/internet

Våre kommentarer

Prisene ser til å starte på 1 euro per dag for chat ombord på skipet. Billigste internett-pakke er Social Media Flat til 5 euro/dag (4 euro hvis forhåndsbooket).

Pakken Internet Flat koster 10 euro/dag (8 euro hvis forhåndsbooket)

Raskeste internett med Premium Internet Flat koster 15 euro/dag (12 euro hvis forhåndsbooket)

Reiser på 41 dager eller mer får 50% rabatt på listeprisene.

Pakken Social Media Flat gir deg kun tilgang til Facebook, Facebook Messenger, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Threema, Tumblr, X (Twitter), Snapchat, WhatsApp, TikTok, BeReal, Xing og Telegram, og ikke tilgang til epost, internett-surfing eller videosamtaler via sosiale medier.

Med Premium Internet Flat kan du benytte to enheter samtidig. Øvrige pakker lar deg bruke én enhet.

SourceAIDA
Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler