24.6 C
Miami
25.8 C
Barcelona
tirsdag, juni 25, 2024

Fra ett ikon til et annet: Royal Caribbean avslører navn på neste skip i Icon-klassen

MIAMI, 5. oktober 2023 – Den neste revolusjonerende ferien er synlig over horisonten, og navnet er Star of the Seas.

Rundt 100 dager igjen til introduksjonen av første-av-sitt-slag kombinasjon av alle-ferier-i-ett med det første skipet i Icon-klassen, Icon of the Seas, avslører Royal Caribbean navnet på det neste skipet i klassen og når den debuterer – sommeren 2025.

Verdens største cruiserederi vil følge opp Icons debut, starten på en ny æra innen ferie, på en tydelig måte. Med kombinasjonen av alle typer ferie som er unik for Icon-klassen – fra avslapping på stranden til en resort-ferie og fornøyelsespark – listen med nye opplevelser og favoritter på Star of the Seas vil sette scenen for enda flere måter for alle slags familier og utforskere å skape minner uten komprimisser. For øyeblikket under konstruksjon i Turku, Finland – vil det nye skipet snart avsløre seg selv og sine egenskaper.

«Ideen om å kombinere det beste fra alle ferier inn i et ultimat eventyr har skapt mer begeistring enn vi noen gang forventet, og Star of the Seas vil være det neste svaret på den rekordstore etterspørselen vi har sett det siste året og fortsetter å se for Icon of the Seas», sier Michael Baylet, president og CEO for Royal Caribbean International.

Fra første øyeblikk satt Icon og Icon-klassen tonen i oktober 2022 da det ledet til rederiets hittil største booking-dag og høyest volum-uke i dets 53 år lange historie. Etterspørselen fikk Royal Caribbean til å lansere 2025-2026-sesongene tre måneder før planen og Stars debut-sesong. Icons høydepunkter inkluderer seks rekordbrytende vannsklier på Thrill Island, sju basseng – en for hver dag i uken, Surfside – et bli-hele-dagen nabolag for unge familier, underholdning på tvers av luft, is, vann og scene, 40+ måter å spise og drikke på, og mer.

Star of the Seas vil også markere enda et steg i denne nye æraen som rederiets tredje skip som kjører på naturgass, LNG – og kombinerer bruk av den så langt mest ren-brennende drivstoff med industri-ledende naturvernprogrammer ombord. Med områder som varierer fra spillvarme-gjenvinning til landstrøm, vil Royal Caribbeans mest miljøvennlige skip ta selskapet et skritt nærmere et karbonnøytralt cruiseskip i 2035.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler