30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Norwegian Cruise Line lanserer kampanjen «Freestyle Valg Spektakulær» i Europa

Norwegian Cruise Line kjører i disse dager en kampanje hvor du kan få opptil fire tillegg inkludert.

Booker du et cruise før 31. juli 2015, med avreise etter 1. oktober 2015, så har du muligheten til å velge mellom flere tilleggspakker.

Norwegians Freestyle Valg Spektakulær
Norwegians Freestyle Valg Spektakulær

Gjester som bestiller en utvendig lugar, en lugar med balkong eller en minisuite får ett gratis tilbud for å forbedre sin Freestyle Cruising®-opplevelse (gjelder for de første to gjestene i lugaren).

  • Den ultimate diningpakken. Middag i en ny spesialitetsrestaurant hver kveld i ferien så vel som et fantastisk utvalg av serveringsalternativer som allerede er inkludert i prisen for cruiset. Noen av alternativene er franske retter i Le Bistro, brasiliansk Churrasco i Moderno eller herlig asiatisk mat som tilberedes og lages rett foran øynene på gjestene i Teppanyaki og mer.
  • Den ultimate drikkepakken. Gjester får nyte sin favorittvin, øl, cocktail, brus og et bredt utvalg av utsøkt brennevin i opp til 22 barer og salonger gjennom hele cruiset. Det finnes steder som passer ethvert humør, fra stemningsfulle champagne- og pianobarer til livlige cocktailbarer og nattklubber. 
  • 250-minutters internettpakke. Ved å velge denne 250-minutters internettpakken kan gjester dele sine opplevelser med venner og familie hjemme (gjelder per lugar).
  • Credit til utflukter. Gjester mottar en credit til utflukter på USD 75 per lugar og anløpshavn med et maksimum av fire havner som de kan bruke til å utforske og oppdage på land med de spennende og varierte utfluktene som tilbys av Norwegian.

Gjester som overnatter i en suite eller i The Haven by Norwegian drar nytte av alle fire tilbudene.

Gjester som bestiller en innvendig lugar eller et studio for alenereisende får ett av følgende gratis tilbud for å forbedre sin Freestyle Cruising®-opplevelse (gjelder for de første to gjestene i lugaren):

  • Credit til spesialitetsrestauranter. Credit på USD 50 som gjester kan bruke til å nyte internasjonalt kjøkken hos Norwegians fantastiske utvalgt av spesialitetsrestauranter.
  • Bruspakke. Ubegrenset med leskedrikker i alle restauranter og barer om bord, som blant annet Pepsi Cola, Pepsi Light, Sierra Mist, Mountain Dew, Ginger Ale, Tonic Water og Soda Water.
  • 100-minutters internettpakke. Gjester kan dele sine opplevelser med venner og familie hjemme ved å velge denne 100-minutters internettpakken (gjelder per lugar).
  • Credit til utflukter. Credit til utflukter på USD 50 per lugar og anløpshavn med et maksimum av fire havner som gjester kan bruke til å utforske og oppdage på land med de spennende og varierte utfluktene som tilbys av Norwegian.
Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler