30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Harmony of the Seas får tre vannsklier

Underveis i konstruksjonen av det nye skipet i Oasis-klassen, Harmony of the Seas, har det kommet en jevn strøm av nyheter om hva vi har i vente. Vi tar her en titt på vannskliene som er annonsert

En tidligere utgave av artikkelen sa at det var snakk om 4 vannsklier. Dette har blitt oppdatert etter nye opplysninger.

Det har tidligere blitt annonsert at Harmony of the Seas skal få 3 vannsklier over Central Park, som vil ta utgangspunkt i dekk 18 og ende opp på dekk 15. Disse har vært kjent som Cyclone, Monsoon og Typhoon. Nå har også Royal Caribbean sluppet nyheten om at det kommer en fjerde sklie, The Abyss. Dette blir, i motsetning til hva vi tidligere har sagt, ikke en vannsklie men en vanlig sklie.

Det er enda ikke kjent hvor den fjerde sklien kommer til å være men det er kjent at det vil være et bratt fall og hele sklien vil være 10 dekk høy. Det spekuleres i at den vil starte bak på dekk 16 ved Flowrider og gå ned til Aqua Theater eller Boardwalk.

(C) Royal Caribbean International
(C) Royal Caribbean International

En av skliene vil ha en stor trakt hvor du blir sendt rundt i sirkel før du sklir videre ned i sluket.

1437058067_Bowl-1024x576
(C) Royal Caribbean International

Utsikten fra toppen av skliene blir utmerket.

1437058073_Launchpad-Overhead-967x1024
(C) Royal Caribbean International
harmony-of-the-seas-slide
(C) Royal Caribbean International
water-slide-right
(C) Royal Caribbean International

 

 

 

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

1 kommentar

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler