30.8 C
Miami
30.9 C
Barcelona
onsdag, juli 24, 2024

Musikalen Grease kommer til Harmony of the Seas

Rydell High School er på vei til Royal Caribbean. Broadway musikalen Grease inntar scenen ombord Harmony of the Seas.

grease-broadway-page

En av de tingene vi liker med cruise er at det er så mange aktiviteter og så mye underholdning inkludert i prisen, og for de av dere som ikke kan få nok av musikaler så vil klassikeren Grease nå bli å finne på Harmony of the Seas. Fra og med juli 2016 så vil vi også kunne se Grease på Independence of the Seas.

Royal Caribbean har en lang tradisjon med å ha broadway-show ombord på sine skip. Oasis-klassen med skip har fra før kunne skilte med MAMMA MIA! ombord på Allure of the Seas, og CATS på Oasis of the Seas.

MamaMianominatedcatsI tillegg vil det høyteknologiske smartskipet Anthem of the Seas kunne servere Queen med We Will Rock You også i fremtiden. Quantum of the Seas har også vært vertskap for MAMMA MIA!

wwry

Går vi litt ned i størrelse igjen til Liberty of the Seas kan man få sjansen til å oppleve Saturday Night Fever.

Harmony of the Seas vil ha 16 dekk og kunne ta med seg 5497 gjester fordelt på 2747 lugarer. Oasis-klassen er en arkitektonisk vidunder hvor Royal Caribbean tilbyr et eksklusivt konsept med syv spesialområder, med blant annet Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa og Fitness Center, show & underholdning og barneklubber. Skipet vil seile fra Barcelona hver uke sommeren 2016.

RCI_HM_Harmony_aft_rendering low res

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler