24.6 C
Miami
27.3 C
Barcelona
tirsdag, juni 25, 2024

Royal Caribbean forenkler drikkepakkene

Fra og med 6. september 2016 er det gjort noen forenklinger i drikkepakkene som tilbys ombord hos Royal Caribbean.

Der det før var flere forskjellige alkoholpakker å forholde deg til, sammen med flere alkoholfrie pakker, har de nå gjort en liten oppryddning i hva som tilbys.

Royal Caribbean drikkepakke - Deluxe Beverage Package
Royal Caribbean drikkepakke – Deluxe Beverage Package

Som gjest har du nå kun 1 alkoholpakke å forholde deg til, som heter Deluxe Beverage Package. For $55/dag inneholder den alt av alkohol ombord, opptil en verdi av $12. Det vil si cocktails, sprit, øl, vin. Koster det mer enn $12 så betaler du mellomlegget. I tillegg er det rabatt på hele vinflasker. I tillegg så kommer vann på flaske, ferskpresset juice, mocktails (alkoholfrie cocktails), premium-kaffe og te, inkludert Starbucks på Oasis-klassen, brus og suvenirglass for Coca-Cola Freestyle-maskinene.

Royal Caribbean drikkepakke - Refreshment package
Royal Caribbean drikkepakke – Refreshment package

Vil du istedenfor kjøre alkoholfritt, eller kun ha den sporadiske alkoholen så er Refreshment package av interesse. Da får du det samme som i deluxe-pakken minus alkohol. Det vil koste deg $26/dag.

Royal Caribbean drikkepakke - Classic Soda Package
Royal Caribbean drikkepakke – Classic Soda Package

For de som klarer seg med brus så finnes fortsatt Classic soda package. For $8.50/dag har du ditt Coca-Cola Freestyle suvenirglass samt at du kan bestille deg brus fra alle barer og restauranter ombord.

Deluxe-pakken koster like mye som den gamle ultimate-pakken, og derfor også litt mer enn den gamle premium-pakken. Select-pakken med øl og vin er også borte, samt at den gamle royal replenish er erstattet med den noe dyrere refreshment. Ikke store summer, men alt i alt vil det nok hjelpe på bunnlinjen til selskapet.

Hvis du allerede har bestilt deg en av de gamle drikkepakkene på websidene så vil de fortsatt gjelde, og de som har bestilt den gamle Premium blir oppgradert til Deluxe uten ekstra kostnad.

Da vi bestilte drikkepakke sist så var det i tillegg 20% rabatt hvis man forhåndsbestilte på nett, så her kan det være penger å spare.

Det som er greit å vite er at 18% tips/service charge kommer i tillegg (dukker opp når du kommer til kassa), og i enkelte avreisehavner (hvis du kjøper ombord), bl.a. Barcelona, må du betale lokal merverdiavgift. Det kan derfor være store penger å spare på å handle før du drar på cruise.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler