24.6 C
Miami
27.3 C
Barcelona
tirsdag, juni 25, 2024

Norwegian Viva debuterer i Europa

Norwegian Cruise Line introduserer sitt nyeste skip, det andre i den banebrytende Prima-klassen, Norwegian Viva, for å seile i Middelhavnet denne sommeren

Norwegian Cruise Line, innovatøren innen cruise, med sin 56 år lange historie med grensebrytende iinovasjoner, ønsket i dag de første gjestene til å seile ombord den helt nye Norwegian Viva, da den tok jomfruseilasen fra Venezia (Trieste) i Italia.

Med sin store debut i Europa i dag dro Norwegian Viva ut på den første spetakulære 9-dagers reise gjennom Middelhavet, og tok gjester fra Venezia (Trieste) i Italia til Lisboa i Portugal, med stopp i noen av Europas mest fantastiske sjødestinasjoner inkludert Salerno utenfor Amalfi-kysten, Cannes i Cote d’Azur og Ibiza i de Baleriske øyene, blandt andre utmerkede destinasjoner. Norwegian Viva vil seile et utvalg bucket list-verdige greske øyer og middelhavs-cruise til og med november, før den setter ferden mot sin nye hjemhavn i San Juan, Puerto Rico i desember for en sesong i karibien.

«Denne sommeren har våre gjester muligheten til å utforske Europa ombord på vårt nyeste skip, Norwegian Viva, mens de nyter det romslige designet, opphøyde opplevelser, vide kulinariske tilbud og den kjente Norwegian Cruise Line-gjestfriheten», sier David J. Herrera, leder for Norwegian Cruise Line. «Norwegian Viva’s slagord er ‘Live it up’ (‘lev livlighet’) og jeg har ingen tvil om at våre gjester vil gjøre akkurat det mens de cruiser til noen av de livligste byene i Europa og Karibien i løpet av skipts debutsesong.

Ved å kopiere designet til det prisvinnende søsterskipet Norwegian Prima, har Norwegian Viva enestående opplevelser ombord inkludert Viva Speedway – en tre-etasjers gocart-bane; Indulge Food Hall, et upscale matmarked med 11 unike spisesteder; De raskeste vannskliene til sjøs, The Drop and Rush; og NCL’s industri-eksklusive bærekraftige cocktail-bar, The Metropolitan Bar.

Norwegian Viva vil ha sin offisielle dåp i Miami 28. november 2023, med Lois Fonsi som gudfar til skipet. Skipet vil seile en sesong med Karibiske seilaser til og med mars 2024 med stopp i Tortola, British Virgin Islands; St. John’s, Antigua; Bridgetown, Barbados; Castries, St. Lucia; Philipsburg, St. Maarten; and St. Thomas, US Virgin Islands.

I mai 2024 returnerer Norwegian Viva til Europa, hvor middelhavsturer vil tilby anledning til å oppleve skjønnhet og kultur i Europa. Med en gjennomsnittlig liggetid på 10.5 time i havn vil reisende ha mer tid til å utforske med færre dager til sjøs. Gjester kan pakke ut en gang, mens de nyter enkelheten og komfort og muligheten til å våkne opp på en ny destinasjon når skipet transporterer de fra den ene spetakulære europeiske byen til den andre.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
25AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler