22.1 C
Miami
22.6 C
Barcelona
fredag, april 12, 2024

Royal Caribbean lanserer CocoCay Hideaway Beach

Miami, 14. september 2023 – Royal Caribbean International øker det perfekte på Perfect Day at CocoCay på Bahamas ved å introdusere et nytt voksenområde, Hideaway Beach. Strandparadiset, som skal åpne i januar 2024 med debuten til Icon of the Seas er en heldagsopplevelse komplett med en privat strand og bassenger, nye dedikerte steder for drinker og matbiter, eksklusive hytter, levende musikk og mer.

– Hideaway Beach er en helt ny stemning og opplevelse som ferierende ser etter på den perfekte dagen på CocoCay. Alt fra den skjulte beliggenheten til den eksklusive stranden og bassengene til de private hyttene er designet for voksne som ønsker en dag bare for dem, sier Michael Bayley, president og administrerende direktør, Royal Caribbean International.

«Det er opplevelser for alle på en Royal Caribbean-ferie, og det er i hjertet av vår private øy og dens popularitet. Enten det er spenning eller avslapping, familietid eller tid til å feire, kan familier og venner skape sin ‘perfekte’ feriedag uten kompromisser, og Hideaway Beach legger til det som fortsetter å være en uovertruffen kombinasjon av måter å gjøre nettopp det på.»

Alt om cruise kommer tilbake med mer informasjon om Hideaway Beach.

Harald
Harald
Harald ble nysgjerrig på cruise i barndommen da han fikk være med ombord på omvisning på et cruiseskip. Det første cruiset han tok var i 2013 og han ble umiddelbart bitt av cruisebasillen!

Relaterte artikler

Stay Connected

501FansLik
21FølgereFølg
24AbonnenterAbonnér
- Reklame -

Siste artikler